Om os

Din vognmand på Sydfyn

Vognmand Knud Pedersen & Sønner I/S er en container og vognmandsforretning, med mange års erfaring. Virksomheden blev etableret den 1. November 1963 af Knud Pedersen og drevet fra adressen Østervej 4 i Ulbølle på Sydfyn mellem Svendborg og Faaborg.

I 1992 etableres der plads på Holmelundsvej 3 i Vester Skerninge som i 1998 blev udvidet med garageanlæg. I dag er det anden generation Finn og Per Pedersen, der driver vognmandsforretningen. 

Vi er i dag en alsidig vognmandsforretning der beskæftiger sig med containertømning, levering af grus og sten, kranarbejde, tanktransport i ind- og udland og andre transportopgaver.

Professionelle chauffører

Vi har dygtige chauffører med mange års erfaring. Vores medarbejdere er vores ansigt udadtil, og derfor forsøger vi at skabe en sund og attraktiv arbejdsplads med gode vilkår for de ansatte. For at fastholde dygtige og rutinerede chauffører. 

Kontakt os og hør mere

Hos Vognmand Knud Pedersen & Sønner I/S er vi klar til at løse alle vognmandsopgaver samt kranopgaver i Svendborg, Faaborg og resten af Sydfyn. Kontakt os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer. 

Kontakt os på telefon 6224 1781, eller på mail post@ulboelle.dk.